Intim magazin

4 OK, AMIÉRT EGY NŐNEK MINDEN NAP SZÜKSÉGE VAN AZ ORGAZMUSRA

2018.11.20 15:16
Intim-box
4 OK, AMIÉRT EGY NŐNEK MINDEN NAP SZÜKSÉGE VAN AZ ORGAZMUSRA
Bár a szexuális kapcsolatok célja a közös és kölcsönös öröm, azért mégis az orgazmusban van az erő. Különösen a nők esetében van nagy hatása az orgazmusnak, nemcsak az adott pillanatban, hanem az élvezeten kívül is, hiszen növeli a fizikai egészséget, a kreatív energiaáramlást. Tanulmányok kimutatták, hogy a nők számára az orgazmus az egyetlen olyan időpont, amikor mélyen ellazulhatnak. Ilyenkor olyan állapotba kerül az agyuk, mint a transzcendentális meditáció idején.  Nézd, milyen további előnyökkel jár, ha neked vagy kedvesednek naponta van orgazmusotok: 1. Hormonok egyensúlya  Az orgazmus ...

Bár a szexuális kapcsolatok célja a közös és kölcsönös öröm, azért mégis az orgazmusban van az erő. Különösen a nők esetében van nagy hatása az orgazmusnak, nemcsak az adott pillanatban, hanem az élvezeten kívül is, hiszen növeli a fizikai egészséget, a kreatív energiaáramlást. Tanulmányok kimutatták, hogy a nők számára az orgazmus az egyetlen olyan időpont, amikor mélyen ellazulhatnak. Ilyenkor olyan állapotba kerül az agyuk, mint a transzcendentális meditáció idején.

 

 

Nézd, milyen további előnyökkel jár, ha neked vagy kedvesednek naponta van orgazmusotok:

 

1. Hormonok egyensúlya

 

Az orgazmus segít a tesztoszteron és az ösztrogén szint emelkedésében. Továbbá segít a stressz csökkentésében, amely megőrzi a kortizol szintet. Amikor egy nőnek orgazmusa van, pozitívvá válik a szexuális kapcsolatban. Így minél több az orgazmus, annál jobban élvezi a szexet és párja számára is egyre kellemesebbé teszi az együttléteket.

 

2. Oxitocin

 

Az oxitocin a hipotalamuszból érkező hormon, amit szerelemhormonnak is hívnak. Segít megerősíteni a kapcsolatokat, mivel fokozza a bizalmat és csökkenti a félelemérzetet. A párok közti kommunikációban is stresszcsökkentő szerepe van. Emelkedésével könnyebbé válik a beszélgetés.  A szexualitásban az oxitocin szintén fontos szerepet játszik. Az orgazmus hatására felszabaduló oxitocin erősíti a kötődést, a partner utáni vágyat. Mivel a nők agya több ilyen hormont termel, ezért a szex után nagyobb eséllyel szeretnek bele partnerükbe, a férfiaknál pedig a gyönyör szintje emelkedik és tovább fennmaradó az erekció.

 

3. Étvágy

 

A nagy mennyiségű oxitocin felszabadulása miatt emelkedik a szervezet CCK szintje, ami az étvágyat szabályozza. Emellett ellensúlyozza a kortizon hatását, ami miatt a hasi hízás és a nassolás iránti vágy csökken. A szintén felszabaduló dopamin csökkenti az étvágyat.

 

4. Gyulladáscsökkentő

 

Az emberek többsége tudatában van annak, hogy a rendszeres szex csökkenti a stresszt és kiegyensúlyozottabbá tesz. Ezen kívül az oxitocin csökkenti a vérnyomást, javítja az emésztést, valamint a gyomor gyulladását is mérsékli. Növeli az önbizalmat és társaságkedvelőbbeké válunk tőle.

olcsobbat.hu