Intim magazin

5 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL A NŐI ORGAZMUSRÓL

2018.07.29 14:33
Intim-box
5 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL A NŐI ORGAZMUSRÓL
Képzeld el, hogy most egy szex suliban vagy és mi elmondjuk neked azt az 5 dolgot, amit mindenképpen tudnod kell a női orgazmusról.  Ezzel képes leszel párodnak még nagyobb örömet okozni és eddigi tévhiteidet is eloszlatjuk. 1.    Út a csúcsra A férfiak egy része úgy gondolja, hogy egy nőnek az orgazmus eléréséhez 15-40 perc szükséges a közösülés során. De éppen ellenkezőleg, a nők képesek a csúcsra jutni akár két perc alatt is. A relaxáció lényeges összetevője a női orgazmusnak. Tehát ha téged az is érdekel, hogy a társad mennyire élvezi veled a szexet, akkor közöld vele mennyire boldog vagy,...

Képzeld el, hogy most egy szex suliban vagy és mi elmondjuk neked azt az 5 dolgot, amit mindenképpen tudnod kell a női orgazmusról.  Ezzel képes leszel párodnak még nagyobb örömet okozni és eddigi tévhiteidet is eloszlatjuk.

 

1.    Út a csúcsra


A férfiak egy része úgy gondolja, hogy egy nőnek az orgazmus eléréséhez 15-40 perc szükséges a közösülés során. De éppen ellenkezőleg, a nők képesek a csúcsra jutni akár két perc alatt is.
A relaxáció lényeges összetevője a női orgazmusnak. Tehát ha téged az is érdekel, hogy a társad mennyire élvezi veled a szexet, akkor közöld vele mennyire boldog vagy, hogy egész éjjel együtt tölthetitek az időt. Kezd az estét egy finom masszázzsal, és segíts kedvesednek, hogy megfelelő lelki állapotba kerüljön.

 

2.    Meztelenség


A női orgazmus ugyanannyira érzelmi élmény, mint fizikai. Egyes nő számára a meztelen test gátakat szab, mivel nem szeretik saját magukat így látni. Ruha nélkül nem találják magukat szexuálisan elég vonzónak. Éppen ezért, amikor az utolsó ruhadarabtól is megszabadultok, nézz mélyen, szeretetteljesen a szemébe és mond el milyen csodálatosnak látod őt így naturális valójában.

 

3.    Többszörös orgazmus


Nem, ez nem egy mítosz. Egy nő akár két-három egymásutáni orgazmusra is képes, csak tudnod kell, hogyan okozz neki ilyen gyönyört. Kétféle orgazmus létezik egy nő számára, az egyik a szekvenciális, azaz egymás utáni orgazmus. Ezek az örömteli pillanatok 2-3 perces intervallumokban követik egymást. Az első csúcspont után ne hagyd abban a csókokat és a simogatást. Várj amíg párod szapora légzése csillapodik, ezután óvatosan, gyengéden kezd el simogatni a szeméremajkak környékét. Ha pozitívan reagál, akkor haladj tovább, foglalkozz a csiklójával és juttasd újra a csúcsra.

 

4.    Stimuláció

 

Lehet, hogy bonyolult feladat lesz kedvesed a csúcsra juttatni, de két lehetőséged van, hogy kihozd magadból a legtöbbet. A nők elérhetik a csúcspontot a külső klitorisz izgatásával, vagy a G-pont stimulációjával. A technika és a segédeszközök a Te oldaladon állnak. Vannak olyan eszközök, melyek segítségével mindkét erogén zónát együtt tudod izgatni. (ide jöhet egy-két termék ismertetése)

 

5.    A nyelv ereje


Nem lingvisztikai szempontokat szeretnénk megosztani veled, hanem a szerelem legfontosabb izmáról ejtünk pár szót. Sok nő arról számol be, hogy nagyobb szexuális örömet szerez számára az orális szex, mint maga a behatolás. És ennek meg van az oka, hiszen a legtöbb érzéki idegvégződés a csiklón és a hüvely bemeneti nyílása körül helyezkedik el. Nyelveddel ezeket a részeket kellő finomsággal tudod majd stimulálni. Az orális szex sokak számára kínos lehet, de gondolj arra, hogy ez mekkora örömet okoz partnerednek és milyen közös élményekkel fogtok gazdagodni.

olcsobbat.hu