Intim magazin

GUMIBABÁK ÉS ESZKÖZÖK - ÉS AMIT TUDNOD KELL RÓLUK

2019.07.12 15:21
Intim-box
GUMIBABÁK ÉS ESZKÖZÖK - ÉS AMIT TUDNOD KELL RÓLUK
Gumibabák és eszközök - és amit tudnod kell róluk Ebben a cikkben az összes szükséges információt megkaphatod ahhoz, hogy megtudd melyik gumiból készült szexuális segédeszközt válaszd ki magad számára. Számos alakzat, szín és funkció szerepel a szexpiacon, úgyhogy nem könnyű összerakni magadban, hogy melyik is a legjobb neked. Gumi szex baba Egyfajta szexuális játékszer, melyet főként a férfiak használnak maszturbáció elősegítésére. Ezek lehetnek teljes testű gumibabák, vagy csak a női test bizonyos részei, mint a törzs, fej vagy a medence. A szexbabák különböző anyagokból készülhetnek, de a l...

Ebben a cikkben az összes szükséges információt megkaphatod ahhoz, hogy megtudd melyik gumiból készült szexuális segédeszközt válaszd ki magad számára. Számos alakzat, szín és funkció szerepel a szexpiacon, úgyhogy nem könnyű összerakni magadban, hogy melyik is a legjobb neked.

 

Gumi szex baba

 

Egyfajta szexuális játékszer, melyet főként a férfiak használnak maszturbáció elősegítésére. Ezek lehetnek teljes testű gumibabák, vagy csak a női test bizonyos részei, mint a törzs, fej vagy a medence. A szexbabák különböző anyagokból készülhetnek, de a legtöbbje kifejezetten kellemes, puha tapintású műanyagból épül fel. Sokféle modell közül választhatsz. A méret szintén változó lehet, kapható akár egy valósághű női modell is, vagy kisebbek, melyeket könnyebb tárolni, szállítani. Emellett a használható nemi szervek változhatnak az egyes modelleken - a legtöbb esetben a szexbabák vaginával és végbélnyílással is rendelkeznek. A bőr színe, a mellméret és a test arányai, mint például a csípő és derék szintén eltérő lehet.

 

Funkciók

 

Sok speciális funkciója lehet egy szexbabának, de a legfontosabb mégis az, hogy milyen nyílások vannak rajta. (vagina, végbélnyílás, száj)

A szexbabák többféle változatban készülnek, függően attól, hogy férfi, vagy nő használja. A döntés előtt mérlegeld az alábbiakat:


- mellméret - lapos, átlagos, nagyméretű, óriás, kerek, stb.

- hajtípus - szőke, barna, vörös, hosszú vagy rövid haj, stb.

- valóságos vagy inkább fantázia szülte külső

- kompakt kialakulás - összecsukható, levehető végtagok

- fűthető, így melegség érzetét kelti és még inkább élethű

- rezgő testrészek (hüvely, anál)

 

A férfiak többsége inkább kedveli a valósághű nőket, de ezeket egy picit felturbózva, mint például egy kicsit nagyobb mell.

Az igazán prémium minőségű szexbabák ára elég borsos is lehet, úgyhogy fontos a meggondolt választás.

 

Hogyan használd a szexbabát?

 

Az átlagos használat egyszerű, hiszen csak a megfelelő lyukakat kell funkcionálisan használnod. Persze ügyelned kell arra, hogy megfelelően síkosítsd a lyukakat, mert különben kellemetlen élményben lesz részed. Úgyszintén a tisztítás is fontos, hiszen már a kicsomagolás után érdemes szappanos meleg vízzel átmosni a babát. Használat után mindig tisztítsd meg az eszközt, de akár pár naponta elő veheted és használaton kívül is lemoshatod.

 

A szilikon gumibaba tárolásakor ügyelj arra, hogy ne tegyél rá semmi nehezéket és ne tedd ki sokáig közvetlenül napfénynek. Ha a babát egy utazásodra is magaddal viszed, akkor figyelj arra, hogy a szétszerelt alkatrészek egy csomagba kerüljenek, nehogy valami lemaradjon.

 

Nézzük kínálatunkat

 

Webáruházunkban találhatsz teljes méretű álló, térdelő babákat, akár férfiakat is. Svéd szőke, afrikai kreol vagy afroamerikai szexbabák várnak boltunkban. Big Roy testméretei átlagosak, de arca és alakja inkább bábuszerű, viszont nemi szerve igen jól használható.

Boltunkban szilikon vagina és élethű ánusz is kapható, így kiélheted minden vágyad.

olcsobbat.hu