Intim magazin

HOGYAN TALÁLHATOD MEG TESTED SZÁMÁRA TÖKÉLETES VIBRÁTORT?

2018.11.26 15:17
Intim-box
HOGYAN TALÁLHATOD MEG TESTED SZÁMÁRA TÖKÉLETES VIBRÁTORT?
Hogyan találhatod meg tested számára tökéletes vibrátort? A hatalmas kínálat, bőséges választék sokszor abszolút elbizonytalanít bennünket, emiatt nehéz a választás. Webáruházunk kínálatában is sokféle vibrátort találhatsz, éppen ezért szükségesnek láttuk, hogy segítsünk a választásban.Szereted közvetlenül az ujjaiddal dörzsölni a csiklód, élvezed a finom tapintást, vagy inkább a klitoriszodra koncentrálsz és erőteljesebb érintést kedvelsz? Vagy talán mindkettőt egyszerre? Volt már egyáltalán igazi G-pont orgazmusod, vagy mindig csak megjátszod azt?Gyakori hiba, hogy a nők olyan vibrátort vásá...

 A hatalmas kínálat, bőséges választék sokszor abszolút elbizonytalanít bennünket, emiatt nehéz a választás. Webáruházunk kínálatában is sokféle vibrátort találhatsz, éppen ezért szükségesnek láttuk, hogy segítsünk a választásban.

Szereted közvetlenül az ujjaiddal dörzsölni a csiklód, élvezed a finom tapintást, vagy inkább a klitoriszodra koncentrálsz és erőteljesebb érintést kedvelsz? Vagy talán mindkettőt egyszerre? Volt már egyáltalán igazi G-pont orgazmusod, vagy mindig csak megjátszod azt?

Gyakori hiba, hogy a nők olyan vibrátort vásárolnak, amelyek túl erősek számukra vagy éppen túl sok funkcióval rendelkeznek.

 

 

Csak azért ne válaszd például a több sebességes vibrátort, mert a barátnőd ódákat zeng róla, hiszen nem mindenki ugyanúgy éli meg az orgazmust. Testünk teljesen más és más módon reagál az ingerekre, ne befolyásoljanak a neten olvasott vélemények.  Inkább arra koncentrálj, hogyan  működik a választott eszköz, így meg tudod ítélni mi a jó számodra

 

Vajon Te milyen típusú nő vagy? Melyik stimulációt kedveled inkább?

 

Klitoriszodat szereted kényeztetni, vagy inkább belülről akarod érezni vibrátorod. Esetleg mindkét módját egyaránt élvezed a maszturbációnak?

Ne felejtsd el ellenőrizni a méreteket, mielőtt választanál. A képek néha csalókák, úgyhogy inkább a leírásokban található adatokra támaszkodj.

 

 

Vannak alacsony áru vibrátorok, amelyek jó minőségűek és megfelelhetnek az igényeidnek. Azonban, ha tartós és bőséges élményekre vágysz, akkor válasz a luxus minőségű termékek közül.  A kedvező árfekvése miatt ajánljuk a CRYSTAL G-SPOT VIBE RED vibrátort,  aminek ergonomikus kialakítása, G-pont stimulátorral lehetővé teszi, hogy nagy pontossággal érd el érzékeny területeidet. Távvezérlővel rendelkezik, melyen visszaköszön a csillogó strassz mintázat. Add párod kezébe a távirányítót, hogy ő irányíthasson.        

olcsobbat.hu