Intim magazin

HOGYAN VEGYÜK RÁ KEDVESÜNKET, HOGY SEGÉDESZKÖZT IS HASZNÁLJUNK A SZEXHEZ?

2018.09.06 15:11
Intim-box
HOGYAN VEGYÜK RÁ KEDVESÜNKET, HOGY SEGÉDESZKÖZT IS HASZNÁLJUNK A SZEXHEZ?
Rengeteg ember idegenkedik és tétovázik, amikor a szexuális segédeszközök kipróbálásáról van szó. Sok tévhit terjed, így aggodalommal néznek bizonyos tárgyakra. Te már felkészültél arra, hogy kipróbáld kedveseddel együtt ezeket az eszközöket, de párod még bizonytalan? Cikkünkben megcáfoljuk azokat a kifogásokat, kétségeket, melyek szerelmedet is gátolják az eszközök kipróbálásában. Az alábbi félreértések gátolhatják a közös élményt: „Egy tisztességes polgár nem használ szexuális játékokat!” Valójában mindenki játszik szexjátékokat, még azok is, akik teljesen „normális” szexuális életet élnek. ...

Rengeteg ember idegenkedik és tétovázik, amikor a szexuális segédeszközök kipróbálásáról van szó. Sok tévhit terjed, így aggodalommal néznek bizonyos tárgyakra. Te már felkészültél arra, hogy kipróbáld kedveseddel együtt ezeket az eszközöket, de párod még bizonytalan? Cikkünkben megcáfoljuk azokat a kifogásokat, kétségeket, melyek szerelmedet is gátolják az eszközök kipróbálásában.
Az alábbi félreértések gátolhatják a közös élményt:

 

„Egy tisztességes polgár nem használ szexuális játékokat!”
Valójában mindenki játszik szexjátékokat, még azok is, akik teljesen „normális” szexuális életet élnek. Semmi negatív nincs ezekben, csak segít szórakozni és a nagyobb orgazmust elérni. Egyébként sincs a homlokára írva senkinek, hogy szexjátékokat használ. Úgyhogy nyugodtan próbáljátok ki.

 

„Szexuális játékok csak maszturbáláshoz kellenek.”
Bár sokan valóban maszturbáláshoz használják ezeket a kellékeket, de a párok együtt használva intimebb és nagyobb élményt nyújthatnak egymásnak függetlenül nemtől, kortól vagy szexuális irányultságtól.

 

„A szexuális játékok használata fizikailag káros és veszélyes lehet.”
Egyáltalán nem!!!
Valójában a felnőtt játékok nagyon is pozitív hatással vannak egészséges szexualitásodra. Például a vibrátorok segítik a véráramlás, sok orvos és terapeuta ajánlja a szexjátékokat azoknak a nőknek, akik nehezen jutnak el az orgazmusig. A prosztata masszírozók csökkentik a prosztatarák kockázatát, a merevedési zavarokat és a gyakori éjszakai vizelést. Emellett rengetegen úgy vélik, hogy az orgazmus segít a fájdalmat csillapítani, fiatalít és még az életünk is hosszabb lesz általa.

 

„Ha túl sokat használom a szexjátékokat, akkor már nem lesz igazi orgazmusom partneremmel.”
Ne félj attól, hogy partnered kedvenc játékával fog helyettesíteni. Próbálj meg új pozitúrákat kitalálni, új helyzeteket, így mindig izgalmas lesz veled a szex.

 

„Egészséges kapcsolatban, nincs szükség segédeszközökre.”
Örülünk annak, hogy egészséges a szexuális életed, de nem akarnád még erőssebbé és szorosabbá tenni kapcsolatodat pároddal, az új, közös élmények segítségével?

 

Miután a fenti érveket megcáfoltad, akkor apró lépésekben vezesd be partnered a szexuális segédeszközök világába. Először csak valami aprósággal kezdj, mint egy apró kis golyó vibrátor. Mikor megtapasztalja az ezáltal nyújtott örömöket, akkor tovább léphetsz egy merészebb eszközzel.
Ne felejtsd el, hogy a kommunikáció soha nem maradhat el. Ahhoz, hogy mindketten ugyanolyan jól érezzétek magatokat a kapcsolatban és a szex közben, mindenképpen beszéljétek meg érzéseiteket.

 

Sok sikert kívánunk és kellemes együttlétet!

olcsobbat.hu