Intim magazin

INTIM MASSZÁZS TECHNIKA

2019.06.11 15:20
Intim-box
INTIM MASSZÁZS TECHNIKA
Ne feledkezz meg a golyókról sem! Intim masszázs technika A testmasszázs során az emberek ellazulnak, megpihennek, azonban vannak olyan technikák, mint például a heregolyó masszázs, mely hatalmas élvezetet nyújt partnerünk számára. Ezzel a technikával viszont óvatosan kell bánni, hiszen rossz mozdulataink eredménye óriási fájdalom is lehet. Lássuk, hogyan tudsz örömet okozni társadnak heregolyó masszázzsal. Először is tudnod kell néhány dolgot a férfiak heréjéről. A herék a pénisz mögött helyezkednek el, egy zsákban lógnak. Ez a zsák, akár a pénisz alá is lóghat. A bőrtasak alatt a heréket kör...

Ne feledkezz meg a golyókról sem! Intim masszázs technika

 

A testmasszázs során az emberek ellazulnak, megpihennek, azonban vannak olyan technikák, mint például a heregolyó masszázs, mely hatalmas élvezetet nyújt partnerünk számára. Ezzel a technikával viszont óvatosan kell bánni, hiszen rossz mozdulataink eredménye óriási fájdalom is lehet.

 

Lássuk, hogyan tudsz örömet okozni társadnak heregolyó masszázzsal.

 

Először is tudnod kell néhány dolgot a férfiak heréjéről. A herék a pénisz mögött helyezkednek el, egy zsákban lógnak. Ez a zsák, akár a pénisz alá is lóghat. A bőrtasak alatt a heréket körülvevő simaizom-réteg található, amely össze tudja húzni a herezacskót. Hidegben a herezacskó a heréket képes a testhez közelebb húzni, míg melegben, ernyedt állapotban a herék a testtől távolabb, lógó állapotban helyezkednek el. A herezacskó izmai orgazmus hatására az ejakuláció során is összehúzódnak. Sok férfi akaratlagosan is képes a herék felhúzására, és a herék önálló mozgást is végeznek.

 

A herék felelősek a sperma és a tesztoszteron előállításáért. Egymástól függetlenül is tud mozogni a két here. Elég érzékeny területe ez a férfi testnek, rengeteg idegvégződéssel rendelkezik.  Ez az egyik erogén zóna, valamint a heregolyók és végbélnyílás közötti terület szintén nagyon érzékeny.

 

Óvatosan kezd el a masszázst, hiszen nem tudhatod, hogy partnerednek mennyi a tűrőképessége. Vannak, akik az erőteljes szorítást is élvezik, mások azonban már a kéz közelítésére összerándulnak. Biztosan te is láttál már videókat azokról a srácokról, akiknek megütődött a heréje, végtelen kín fut át egy ilyen baleset során a szerencsétlen áldozaton.

 

Mielőtt kipróbálod partnereden a heremasszázst, mindenképpen beszélj erről. Vannak ugyanis férfiak, akiket már annak a gondolata is fájdalommal tölt el, hogy bárki hozzáérjen heréikhez.

 

Ha tisztáztátok a határokat, akkor érdemes apró simogatásokkal kezdeni az „ismerkedést”. Alkalmazhatod a vízesés technikát, ekkor két tenyeredbe veszed a heréket, összezárod a tenyereidet, majd óvatosan és lassan lefelé húzod a kezeid, közben pedig hullámszerű mozgást végzel ujjaiddal.

 

Az egyik legkönnyebb technika a herék összenyomása, melyet nagy körültekintés mellett végezz. Fogd kezeid közé a golyókat és nyomd azokat össze kissé. Többször ismételd meg rövid ideig ezt a módszert.

 

A szád szintén nagyszerű eszköz a herék stimulálására. Először vedd a szádba a herezacskó egy részét, majd óvatosan az egyik heregolyót szívd be. Nyelveddel simogasd körbe, majd ismételd ugyanezt a másik golyóval.

 

Számtalan lehetőség áll még előtted, hogy így szerezz örömet társadnak, mindig egyeztessetek előre, meddig mehetsz el.

 

A heremasszázs előtt érdemes megkérni partnered, hogy borotválja le az adott területet, hiszen semmi sem kellemetlenebb, mint egy csomó szőrrel a szádban élvezetet okozni. A masszázs végzéséhez használhatsz illatos olajokat, egyéb kiegészítőket, melyeket webáruházunkban is beszerezhetsz.

Ne feledd, kísérletezz, de a határokat sose lépd át!

olcsobbat.hu