Intim magazin

MIT AKARNAK A FÉRFIAK AZ ÁGYBAN? – 3 TIPP A SZEXUÁLIS KIELÉGÜLÉSHEZ

2019.06.14 15:21
Intim-box
MIT AKARNAK A FÉRFIAK AZ ÁGYBAN? – 3 TIPP A SZEXUÁLIS KIELÉGÜLÉSHEZ
Mit akarnak a férfiak az ágyban? – 3 tipp a szexuális kielégüléshez Azt gondolod, hogy most olyan ötleteket fogunk neked megsúgni, ami minden férfi esetében működni fog? Egy egyszerű technikára vágysz, amivel partneredet kielégítheted? Sajnos (vagy szerencsére) a szexben nincs olyan kizárólagos aranyszabály, ami mentén haladva valamennyi ember ugyanolyan élvezetet találhat a szexuális együttlétben. Hazudik, aki azt állítja, tudja a titkot. Általában a dolgok kombinációja fog eredményre vezetni. Tippjeink segíthetnek megérteni, hogyan is működnek a férfiak, hogyan tudsz számukra igazi kiteljese...

Mit akarnak a férfiak az ágyban? – 3 tipp a szexuális kielégüléshez

 

Azt gondolod, hogy most olyan ötleteket fogunk neked megsúgni, ami minden férfi esetében működni fog? Egy egyszerű technikára vágysz, amivel partneredet kielégítheted?

 

Sajnos (vagy szerencsére) a szexben nincs olyan kizárólagos aranyszabály, ami mentén haladva valamennyi ember ugyanolyan élvezetet találhat a szexuális együttlétben. Hazudik, aki azt állítja, tudja a titkot. Általában a dolgok kombinációja fog eredményre vezetni.

 

Tippjeink segíthetnek megérteni, hogyan is működnek a férfiak, hogyan tudsz számukra igazi kiteljesedést, felejthetetlen orgazmust okozni.

 

  1. Mutasd meg neki, hogy ő a legszexibb számodra

 

A férfiak között is találunk számos embert, akik önbizalomhiánnyal küzdenek. Lehet, hogy a látszat csal, és egy hétköznapi szituációban észre sem veszed mennyire alulértékeli önmagát, azonban az ágyban, diszkrét környezetben már nem tudják leplezni bizonytalanságukat. Nagyobb szexuális örömhöz és elégedettséghez vezethet az, ha érzékelteted vele, mennyire szexisnek találod, számodra ő az igazi férfiideál.  Egy hosszú, mély csók vagy mozdulataiddal érzékeltetni, hogy mennyire kívánod őt, felerősíti férfiasságát, önbizalmat ad számára.

 

  1. Változatosság

 

Az idők során, minél több partnerrel kerülünk kapcsolatba, tapasztalni fogjuk, hogy mindenki mást szeret a szexben, más dolgok elégítik ki. Vannak férfiak, akik rajonganak az anális szexért, mások inkább a vaginális orgazmust részesítik előnyben. Tapasztald ki, hogy partnered meddig megy el, amikor egy új szextechnikát kipróbáltok és ne ragadj le egy formánál. A felfedezés egy közös élmény, mely a szexet még szórakoztatóbbá teszi.

 

  1. A nyomás csökkentése

 

A férfiakra nehezedő elvárások, mint például a szex kezdeményezése, sokak számára jelentenek terhet. Csökkentsd ezt a nyomást, néhány ötlet, hogyan teheted könnyebbé és felszabadultabbá társad.

  • Kezdeményezd te a szexet.
  • Mond meg te, milyen technikával szeretkezzetek, ne hagyd, hogy neki kelljen irányítani.
  • Vonj be több testrészt is a szexbe, ne csak a pénisszel foglalkozz. A fiatal srácoknak is öröm, ha nem kell arra koncentrálniuk, hogy mindig tettre készek legyenek. Nekik is jól esik a gyengéd örömszerzés.
  • Ne csak az orgazmusra összpontosíts. Szeress örömet okozni, adj partnerednek egy hatalmas kényeztetést, így ellazul és hidd el cserében neked is sokkal nagyobb élvezetben lesz részed, mint korábban.

 

A fenti tippeket próbáld meg alkalmazni már ma este és biztosan változást fogsz tapasztalni párkapcsolatodban. Az új ötletek, új testtájak felfedezéséhez használható kiegészítőket webáruházunkban beszerezheted.

olcsobbat.hu