Intim magazin

NÉHÁNY TIPP, MILYEN MÓDON TUDOD KÉSLELTETNI AZ ORGAZMUST

2019.07.14 15:22
Intim-box
NÉHÁNY TIPP, MILYEN MÓDON TUDOD KÉSLELTETNI AZ ORGAZMUST
Néhány tipp, milyen módon tudod késleltetni az orgazmust Az egyik legfrusztrálóbb dolog, amikor nagyon hamar elérkezel a csúcsra, esetleg korai magömlésben szenvedsz, így partnereddel való együttléted, akár néhány percre is korlátozódhat. A nők számára ez az idő nem elegendő arra, hogy kielégüljenek, így a saját és a társad örömének fokozása érdekében érdemes néhány tippünket megfogadnod. Korlátozd a tolóerőtRengeteg módja van annak, hogy úgy élvezd a közösülést, hogy péniszednek nem kell hatalmasra duzzadnia. Masszírozd csak péniszed csúcsát partnered csiklóján, a hüvely bejáratnál, az ott el...

Az egyik legfrusztrálóbb dolog, amikor nagyon hamar elérkezel a csúcsra, esetleg korai magömlésben szenvedsz, így partnereddel való együttléted, akár néhány percre is korlátozódhat. A nők számára ez az idő nem elegendő arra, hogy kielégüljenek, így a saját és a társad örömének fokozása érdekében érdemes néhány tippünket megfogadnod.

 

  1. Korlátozd a tolóerőt

Rengeteg módja van annak, hogy úgy élvezd a közösülést, hogy péniszednek nem kell hatalmasra duzzadnia. Masszírozd csak péniszed csúcsát partnered csiklóján, a hüvely bejáratnál, az ott elhelyezkedő idegvégződésekre összpontosíts. Persze nem azt tanácsoljuk, hogy ne hatolj be, csak várj a megfelelő pillanatra, mikor már úgy érzed ezzel még nagyobb örömet okozol. Viszont ha azt érzed behatolás közben, hogy túl gyorsan közeleg az orgazmus, akkor inkább térj vissza a bejárathoz, minthogy elhamarkodottan elélvezz.

  1. Pozíció váltás

Amint érzed, hogy közeleg a csúcs, érdemes kis szünetet beiktatni, elég lehet csak egy pozitúra váltás ahhoz, hogy kicsit megnyugodj és férfiasságod lejjebb lohadjon. Minél bonyolultabb testhelyzetet választasz, annál nagyobb az esélye, hogy tovább bírod, hiszen akkor az agyadnak nemcsak egyfelé kell összpontosítania.

  1. Maszturbálás

Érdemes egy-két órával a szeretkezés előtt maszturbálod, így már nem lesz olyan hirtelen a vágy aziránt, hogy azonnali örömet érezz. Egyébként a maszturbálás során arra is rájöhetsz, hogy mi az a pont, amikor az orgazmus kapujában vagy és ekkor megszakítsd a folyamatot. Ennek gyakorlása segít annak felismerésében, hogy a szex során mikor kell majd pozíciót váltanod, vagy pihenned, mielőtt túl korán elélveznél.

  1. Légy figyelmes

Sok nőnek szüksége van az előjátékra, nem mindenki tud azonnal felizgulni és így nehezebben vagy akár nem is élvezhető módon tudsz beléhatolni. Érdemes figyelmesen és a partnered igényeinek megfelelően ráhangolódni előjátékkal a szexre. Akár kézzel, szájjal vagy bármilyen segédeszközzel izgasd fel partnered. Hidd el, hogy nemcsak neki lesz ez erotikus élmény, hanem rád is hatással lesz, amint látod arcán a gyönyört.

Webáruházunkban számtalan segédeszköz áll rendelkezésre, melyek különböző módon segítenek stimulálni a nemi szerveket. Válogass kedvedre, és érjetek együtt a csúcsra

olcsobbat.hu